Pino going nuts

Elle gooide donderdagavond in de Meerlose kantine de welbekende knuppel in het hoenderhok van Sesamstraat.

Ze vroeg: Wat is Pino?

Elle wilt weten wat ik ben.

De volgende mogelijke antwoorden kwamen naar voren

  • Een Jongen
  • Een meisje
  • Non-binair
  • Hermafrodiet
  • Een vreemde vogel

 

Aangezien we er als team niet uitkwamen, willen we jullie als trouwe bezoeker van de Flash website deze vraag voorleggen. Klik even op deze link en geef je stem door 

 

Maar goed, we zaten dus niet voor niets daar in die Meerlose kantine. Voorafgaand was er namelijk de wedstrijd tegen de lokale DR5 die op het avondprgramma stond.
Zonder de buitenaanvalsters Niniek (zwanger) en Desiree (verhinderd) begonnen we aan de wedstrijd. Onze spelverdeelster Bianca werd daarom op de buiten ingezet. Met Loes en Nina (Doutze) op de spelverdeling begonnen we lekker aan onze wedstrijd. Aangezien Rachel en Esther de vorige keer week als laatste op de bank zaten, mochten deze vandaag starten.

Set 1 verliep werg soepeltjes. We liepen snel uit tot de 11. Setup kwam vervolgens weer wat terug. Een wissel van onze kant zorgde ervoor dat Setups opmars gestaakt werd en de set easy werd binnen gehaald.

 

De tweede set begonnen we supergoed, binnen no time was het 5-1, maar na hun time-out was het ook weer binnen no-time 9-9.  De coach had duidelijk de opdracht gegeven om tactisch te gaan spelen.
Hierop schakelde wij door onze verdediging om te gooien. We kregen weer controle en bleven bij. Setup stond steeds een puntje voor maar bij 21-20 voor Setup kwam Doutze aan service. En met 5 perfecte services zorgde Nina er voor dat de set naar Flash ging!! Dat was toch stiekem een eerste knock-out.

 

Maar Setup liet het er niet bij zitten. Ook de derde set lieten zij weer zien uit het juiste hout gesneden te zijn.

We moesten goed blijven serveren en zelf weinig fouten maken. Dat was makkelijker gezegd dan gedaan, maar de wissels waren vandaag goud. Onze middenaanvalsters loste elkaar goed af en hierdoor waren als team super sterk.
Onze verdediging met beide Nina’s en Bianca was supersterk en Setup kwam er niet door.

3-0 voor ons.

 

De laatste set is dan de bonus, en die wordt gewonnen als de concentratie vastgehouden kan worden.

En dat lieten de meiden. Nina serveerde naar een 0-10. Even later stond het  6-20 en vanaf dat moment ging het even wat stroever. Een time out van onze kant was zelfs nodig om serveer en paasfouten even achter ons te kunnen laten.
Setup kwam toch nog goed terug, maar de set en de volle winst was voor ons!

 

Dit was echt wel de sterkste tegenstander die we tot nu toe gehad hadden. Gelukkig speelde wij vandaag ook onze beste wedstrijd van het seizoen, waardoor we bovenin blijven meedraaien.

En waar dat “going nuts” in de titel nu op slaat?

Een appje zegt meer dan 1000 woorden....


 

 

Komende maandag vind de kraker plaats in de Arcense Hertog Jan tempel. Dan spelen we tegen de medekoploper… Setup 6. Helaas is publiek dan niet meer welkom, maar zullen we jullie via een wedstrijdverslag op de hoogte houden!

 

Namens allemaal,
Een sportieve groet en tot snel!

 

 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.