Begeleider sportactiviteit

Aan onze afdelingen,

 

voor het sportaanbod van omnivereniging Arcen zijn wij op zoek naar helpende handen. Gedurende de vakantieperiode op de donderdagmiddag kan de jeugd van Arcen bij ons komen voor sport en spel. Na de vakantieperiode willen we dit structureel gaan aanbieden aansluitend aan schooltijd.

We zijn op zoek naar personen die dit mee willen begeleiden en ondersteunen. Hier krijgen ze een vergoeding per keer voor. 

Begeleider sportactiviteit: Sport op onderwijs gerelateerde opleiding, affiniteit met kinderen, Leiderschap, Minimaal 18 jaar. Vergoeding €20,00 per keer

Ondersteuner sportactiviteit: affiniteit met kinderen, minimaal 15 jaar, vergoeding 10 euro per keer. 

Zouden jullie eens willen bij jullie achterban onderstaande onder de aandacht willen brengen. Of wellicht weten jullie personen die je hiervoor zou kunnen benaderen. (persoonlijk benaderen werkt meestal toch het beste)

We hopen op spoedig een aantal personen die bereid zijn om te helpen, zodat we de communicatie kunnen starten betreft dit aanbod.

Mochten er nog vragen zijn, dan hoor ik het graag! Alvast bedankt.

Met vriendelijke groet,

 

Debby de Wilde

verenigingsondersteuner omnivereniging Arcen

verenigingsondersteuner@omni-arcen.nl

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.