Belangrijk bericht bijzondere Algemene Ledenvergadering

Beste leden,

 Op vrijdag 2 oktober staat in het MFA een ingelaste ALV over de fusie tot Omnivereniging Arcen gepland. Je hebt hiervoor onlangs een uitnodiging gekregen. 

We hebben enkele ‘Corona-maatregelen’ genomen. We vragen je daarom aandacht voor het volgende:

●     Wil je naar de vergadering komen, dan is het in verband met de Corona-maatregelen VERPLICHT om je vooraf aan te melden. Dit kan via de website van SV Arcen. De inschrijving sluit uiterlijk donderdag 1 oktober om 12:00 uur. Geen inschrijving = geen toegang!

●     Heb je zelf of een gezinslid verschijnselen van griep of verkoudheid? Blijf dan thuis! Je kunt eventueel gebruik maken van bijgevoegde volmacht. 

●     Neem zelf een pen mee.

●     Bij de ingang van het MFA word je verwezen naar de ruimte waar de vergadering is. Volg strikt de aanwijzingen. Hou altijd 1,5 meter afstand van elkaar.

●     Bij binnenkomst handen ontsmetten met desinfectie (staat klaar).

●     Meld je na binnenkomst bij de secretaris.

●     Kies een zitplaats en hou die gedurende de vergadering aan.

Alvast bedankt voor je medewerking.

Dan nog even dit. Ter voorbereiding op de ALV heb je o.a. een Q&A over de voorgenomen fusie gekregen. We hebben geen nieuwe vragen aan dit document toegevoegd. Onder deze link  vind je de Q&A.

Graag tot vrijdag 2 oktober. Het MFA is open vanaf 19.00 uur en de vergadering begint om 19.30 uur. Kom in verband met de Corona-maatregelen op tijd, om te drukke binnenkomsten te voorkomen.

volmacht AV Flash

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.