N6.1 en N6.2 slaan dubbelslag

Wat een geweldig weekend voor de jonge meiden van N6.
In hun laatste seizoen als Circulatievolleybalsters eindigen de meiden van onze N6 teams op de hoogste trede!


Bij N6.2 was het al niet meer zo spannend, want zij stonden een straatlengte voor en waren al zeker van de eerste plaats.
Met mooi volleybal lieten zij zich tegen Livoc zien, dat zij de terechte Kampioen zijn.


Maar bij N6.1 was het retespannend. De meiden van Flash moesten alles winnen en hopen op puntverlies van koploper Olsredlem.
Hovoc werd met overtuigend opgerold en Setup, de nr. 4,  werd met geweldig volleybal overmeesterd. N6.1 had haar plicht vervuld en moest nu wachten op de wedstrijd van Olsredlem - Brovoc...
Vooraf had Olsredlem 1 punt voorsprong op Flash. Dus de druk bij Olsredlem lag er goed op, ze mochten geen fouten maken....
anders zou Flash eerste worden!  De eerste set werd door Olsredlem nog dik gewonnen van Brovoc, ze hoefde nu nog maar een laatste set te winnen.
En toen sloeg de stress toe bij Olsredlem, niets meer lukte. Het leek we een kopie van de eerste set, maar dan omgedraaid. 

Door dit setverlies gingen onze meiden van N6.1 Olsredlem op de ranking voorbij en werden Officieus Kampioen van deze spannende competitie!

Proficiat allemaal!


 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.