Heren 1 in Liessel (3 kamp)

Aanwezig: Pelle van den Bekerom, Tieme van den Bekerom, Givan Hegger, Willem Wijers, Jan Wijers Jorne Timmermans, Sem Timmermans, Jesse Bos, Jordy Peeters, Miel Achten, Niek Broeren

Na een welvarend seizoen, een heleboel sfeermarkten, veel bier en nog meer sfeermarkten mag H1 zich met de eerste oefenwedstrijd meten in een 3 kamp tegen Liessel 1 en 2. Waar veel volleybal leden een ongezonde vakantie hadden gehad met veel eten, kon Jordy Peeters tevreden terug blikken op de vakantie. Het gewicht van Jordy was weer terug naar het streefgewicht, zoals het voor de vakantie was en waar Jordy zich fijn in voelde.

Om er zeker van te zijn dat we geen onnodige punten zouden laten liggen in Liesel en omdat we ons goed willen profileren zijn we met het team de avond ervoor aangeschoven bij onze mentale steun en volleybal fluisterraar Max Valckx in de Meart.

Het geheim van winnen is dan ook dat er altijd een reden is om na de training naar de Meart te gaan, omdat je libero Sem Timmermans en diagonaal Jorne Timmermans daar werken, omdat Pelle van den Bekerom een belangrijk examen heeft gehaald, omdat Max Janssen hier herinnerd wordt door zijn collega’s dat hij de volgende dag moet werken en niet mee kan of omdat er een biljart tafel is. Kortom er is geen enkele reden om niet te gaan.

Omdat de huidige coach op vakantie tot rust probeerde te komen van het volleybal team moest H1 voor deze wedstrijd opzoek naar een reserve coach. Na een internationale zoektocht waren we aangekomen bij de crème de la crème onder de coaches ‘Tieme van den Bekerom’. Belangeloos zou hij alles op alles zetten om AV Flash opnieuw op de kaart te zetten in Liessel.

Met Willem Wijers ‘aka max verstappen’ voorop onderweg naar Liessel was het flink aanpoten voor menig auto die duidelijk niet gemaakt waren voor deze barbaarse snelheden.   Eenmaal aangekomen moest er nog snel een ‘jel’ worden bedacht, De ‘jel’ moest strijdkracht, overtuiging en sportiviteit uitstralen. Hoe de ‘jel’ precies ging ben ik helaas vergeten.

Met de vlijmscherpe haviks ogen van spelverdeler Miel Achten, de warmtespray en Chinese pass-techniek van Givan Hegger, de overtuigende voorbedachte tactiek van Tieme en de geheime tips die zijn doorgespeeld aan Pelle door de huidige coach maakte ons klaar te beginnen aan de wedstrijd.

De eerste wedstrijd resulteerde als volgt

AV Flash H1- Liessel H1

  22                   25

  25                   14

  25                   23

 

Als hoogtepunt van de eerste wedstrijd was het Jan Wijers die met zijn geheime Badr Hari kickbox techniek de bal er subtiel overheen sloeg en de tegenstander op het foute been deed zetten.

 

De tweede wedstrijd resulteerde als volgt

AV Flash H1 – Liessel H2

   28                     26

   25                     12

   25                     14

 

Als hoogtepunt was het hier Jorne Timmermans die als sportman van het jaar op een sportieve manier de scheidsrechter van zijn stuk bracht door zelf aan de scheidsrechter mede te delen dat hij een hinderlijke voetfout had gemaakt en vond dat daarom de tegenstander mocht serveren.

 

In de nabespreking in de kleedkamer is Willem Wijers uitgeroepen van Men of the Match omdat hij gewoon goed had gespeeld.

 

Niek Broeren

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.