Volleybalkampen 2018

Nevobo organiseert al jaren volleybalkampen voor volleyballers van 10 tot en met 19 jaar. Onder professionele begeleiding zijn deelnemers de hele dag bezig met hun favoriete sport. Naast fanatieke trainingen van bekende en minder bekende volleyballers en binnen- en buitentoernooien staan er ook nog andere bijzondere activiteiten op het programma.

Met name onder kinderen van 10 tot 12 jaar is het bestaan van de volleybalkampen niet bekend. Zij zijn vaak nog niet heel erg actief op internet en sociaal media. Daarom willen wij ze graag via u bereiken.

Is het mogelijk dat u de volleybalkampen onder hun aandacht brengt? Wellicht kan dat via de website, een nieuwsbrief of via de train(st)er?

Voor de volledigheid zal ik de volleybalkampen nog even toelichten:

Volleybalkamp in Heukelom voor 10-12 jarigen

Voor volleyballers van 10 tot 12 jaar is er een volleybalkamp in Heukelom van 22 juli tm 28 juli 2018. De Heukeloms Hoefke is een grote en gezellige groepsaccommodatie en gelegen naast een sportveld. In hetzelfde gebouw wordt in verschillende slaapzalen geslapen. De volleybaltrainingen worden in een sporthal in Oisterwijk gegeven, waar de deelnemers op de fiets naar toe gaan. Op het kamp wordt door de begeleiding, in samenwerking met de deelnemers gekookt.

Op de aankomst dag (22 juli) mogen de ouders tot na het avondeten blijven. Zo kunnen de deelnemers en hun ouders de omgeving, de begeleiders en de andere deelnemers beter leren kennen. 

Op volleybalkamp wordt er natuurlijk veel volleybal gespeeld, maar er is ook veel tijd voor allerlei andere te gekke activiteiten. Spannende bosspelen, spetterende shows, ingewikkelde puzzeltochten en sportieve themaspelen. De goed opgeleide leiding bedenkt een afwisselend programma, zodat er geen kans op verveling kan ontstaan.

Op www.volleybalkampen.nl staat meer informatie en is inschrijven mogelijk.

Flyer van de volleybalkampen in 2018

Alvast heel erg bedankt voor uw medewerking!

Met vriendelijke groet,


Mireille Karlas
Coordinator Volleybalkampen

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.