Een iets te fanatieke speler

Op zaterdag 18-11-2017 mochten de spelers van heren 1 zich weer melden in HET MFA. Het beloofde een leuke en uitdagende wedstrijd te worden. Waarom dit een leuke en uitdagende wedstrijd beloofde te worden was omdat de teams niet bij elkaar in de buurt stonden op het scorebord. De heren van Flash stonden namelijk 1ste en de heren van Heerlen stonden 3de. Wel moet ik erbij vermelden dat de heren van Flash 1ste stonden van onderaan en de heren van Heerlen 3de stonden van onderaan.

Toen de heren van Heerlen de zaal binnen liepen werd er zeer verbaasd gekeken vanuit het team van Flash. De reden voor het verbaasd kijken was namelijk dat de gemiddelde leeftijd van dit team rond de 50jaar was (de gemiddelde leeftijd van het team van Flash (met dank aan Max) is namelijk rond de 18jaar).

De wedstrijd ging gelijk op maar (net zoals altijd) laat Flash teveel punten liggen op belangrijke momenten. Dit resulteerde in een 4-0 verlies voor Flash.

Ik kan natuurlijk nu een heel verhaal gaan typen over waarom we hebben verloren. Dit doe ik even in een korte samenvatting: we hebben verloren omdat de tegenstander 4 X eerder bij de 25 punten was dan dat wij het waren.

Misschien is het sommige al opgevallen dat er niet iedere week een verslag wordt geschreven. Maar deze keer was het de moeite waard om het te schrijven! Zoals bekend heeft heren 1 dit jaar een bijna compleet nieuw team. Een groot aantal spelers van heren 2 zijn namelijk naar heren 1 gekomen. Ook heeft heren 1 één speler van de jongens A,B of C gekregen (nee dit is geen grap!). Zoals bekend zijn er sommige spelers bij die best wel fanatiek kunnen zijn (en dit ook laten zien).

Zoals sommigen misschien al weten is er bij deze wedstrijd iemand te fanatiek geweest en heeft dit ook laten zien (en het resultaat is nog steeds te zien). Jullie zullen vast en zeker wel al een idee hebben van wie deze persoon kan zijn geweest. JULLIE HEBBEN HET ALLEMAAL FOUT!!!

Toen het incident heeft plaats gevonden was er een doodse stilte van bijna 5 minuten. Nadat iedereen klaar was met het bekijken van het resultaat hebben wij ons maar weer klaar gemaakt om verder te gaan met de wedstrijd. Toen ook de mond van de scheids weer dicht was (die was namelijk open gevallen) en de ogen ook weer gericht waren naar het veld (deze hebben namelijk 5 minuten lang staan staren naar het resultaat) wilde we weer verder gaan.

Omdat de scheids bang was dat dit misschien vaker voor ging komen heeft hij toch maar besloten om een waarschuwing te geven aan deze speler (om meer schade te voorkomen).

Jullie zullen je nu vast en zeker afvragen wat er is gebeurd en wie het heeft gedaan. Zoals ze zeggen: Een foto zegt meer dan 1.000 woorden:

 

Dit mooie resultaat (dat nog steeds te bewonderen valt in HET MFA) is aangericht door, jawel, de allerjongste speler van Heren 1!

Bedankt voor het lezen en nog een fijne dag!

Jordy

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.